خانه / طب سنتی و گیاهی / با خوردن این گیاهان دارویی لاغر شوید

با خوردن این گیاهان دارویی لاغر شوید

http://keshtkala.ir/wp-content/uploads/2015/03/13025272352551891224202651462261675029205.jpg

با خوردن این گیاهان دارویی لاغر شوید

چربی‌های خود را با گیاهان بسوزانید

 

اگر نمی ‌خواهید رژیم بگیرید اما دوست دارید وزن کم کنید می ‌توانید از گیاهان زیر در غذای روزانه تان استفاده کنید. برای درمان چاقی راه‌های درمانی زیادی وجود دارد از جمله استفاده از رژیم غذایی، ورزش، مصرف دارو، جراحی و … . از جمله یکی از راه‌های درمانی بسیار کارآمد استفاده از گیاهان دارویی‌ای می‌باشد که اثرات چربی‌سوزی دارند. این گیاهان اکثرا طبیعت گرمی دارند و تند هستند. مصرف مواد غذایی تند و گرم می‌تواند متابولیسم را افزایش دهد و به افراد کمک کند تا مقدار بیشتری چربی را در مدت زمان کوتاهی بسوزانند. غذاهای بسیار تند میزان متابولیسم را تا ۳۰ دقیقه بعد صرف غذا به اندازه ۲۰ درصد افزایش می‌دهند.

 

تند و تیز مثل خردل

http://keshtkala.ir/wp-content/uploads/2015/03/62776358121184195232282135321727692146.jpg
خردل گیاهی علفی، یک ساله و به ارتفاع ۲۰ تا ۶۰ سانتی متر است که دارای کرک‌های خشنی است. این گیاه دارای برگ بوده و گل‌های آن زرد رنگ است و بوی نسبتاً مطبوعی دارد.
خردل سرشار از سلنیوم، فیبر، پروتئین، منگنز، منیزیم، آهن و کلسیم است و در هر قاشق چای‌خوری تنها ۳۰ کالری انرژی دارد. برای افزایش متابولیسم خردل زرد کارآمد نیست و مصرف دانه کامل خردل پیشنهاد می‌شود. وقتی خردل به همراه سایر ادویه‌های تند مانند فلفل قرمز مصرف شود به دلیل دارا بودن کاپسایسین در این نوع فلفل که خود نوعی چربی سوز است اثر گرمازایی فلفل قرمز به خردل اضافه شده و می‌تواند ترکیب موثرتری برای کاهش وزن باشد.

 

نوشیدنی چای سبز

چای سبز سرشار از ترکیبی به نام کاتچین است. کاتچین آنتی اکسیدانی است که با افزایش متابولیسم و تحریک سوخته شدن چربی‌ها ارتباط دارد. در تحقیقی که در ژورنال آمریکایی تغذیه بالینی چاپ شده است مشخص گردید افرادی که ۶۹۰ میلی‌گرم از عصاره چای سبز را در هر روز مصرف می‌کردند کاهش وزن بهتری به نسبت افرادی که از این عصاره دریافت نمی‌کردند، داشتند.

 

 

میخک، چاشنی شگفت‌انگیز

میخک گیاهی بسیار کوچک اما با خواص درمانی فراوان است که درعین حال به عنوان یک ادویه شفابخش و خوش عطر در تهیه غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این ماده باعث افزایش سرعت متابولیسم می‌شود و به بدن کمک می‌کند تا کالری بیشتری را بسوزاند. میخک قند خون را کنترل می‌کند. فنول‌های بسیار قوی که در روغن میخک وجود دارند، باعث تنظیم انسولین بعد از وعده غذایی می‌شوند؛ در نتیجه این عمل، اشتها و قند خون بعد از وعده غذایی کنترل می‌شود.

 

 

فلفل سیاه

ماده موجود در فلفل سیاه که طعم تندی به آن می‌دهد پیپرین نام دارد و به بدن کمک می‌کند تا کالری بیشتری را در طی فرآیندهای گرمازایی بسوزاند. پیپرین باعث می‌شود که مواد غذایی به صورت موثرتری سوزانده شوند.

 

فلفل هندی

دی هیدروکاپسیات ترکیبی است که در فلفل تند هندی وجود دارد و توانایی بدن برای سوزاندن چربی‌ها را افزایش می‌دهد. فلفل هندی با مصرف سه بار در روز اثرات کاهش وزن خود را به خوبی القا می‌کند.

 

 

معجزه سلامتی با دارچین

برای کنترل قند خون و سطح انسولین می‌توانید از دارچین استفاده نمایید. دارچین از دیابت جلوگیری می‌کند و اشتها را کنترل می‌نماید.

اگر حس می کنید ضعیف شده اید و ممکن است مریض شوید، چای دارچین را فراموش نکنید. حتی اگر سرما خورده اید یا ضعف شدید دارید چای دارچین بهترین دارو است.

 

سیر

http://keshtkala.ir/wp-content/uploads/2015/03/21569254134121151512331948225211917725122222.jpg

اضافه کردن سیر تازه یا پودر سیر به غذاها کمک می‌کند تا متابولیس م کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها به گونه موثرتری صورت گیرند.

مطالعات بر روی حیوانات نیز نشان می‌دهد که سیر از تجمع چربی‌ها در بدن جلوگیری می‌کند.

 

نعناع

طی تحقیقی که در سال ۲۰۰۹ منتشر گردید بوییدن نعناع باعث کاهش اشتها می‌شود. در این مطالعه افراد برای مدت یک هفته نعناع را می‌بوییدند. این افراد در این مدت کالری کمتری به نسبت گروه کنترل مصرف می‌کردند

 

جعفری: جعفری گلوکز موجود در خون را کاهش می‌دهد؛ در نتیجه اشتها را کنترل می‌کند و فرآیند چربی سوزی را تسهیل می‌نماید.

مصرف مواد غذایی تند و گرم می‌تواند متابولیسم را افزایش دهد و به افراد کمک کند تا مقدار بیشتری چربی را در مدت زمان کوتاهی بسوزانند. غذاهای بسیار تند میزان متابولیسم را تا ۳۰ دقیقه بعد صرف غذا به اندازه ۲۰ درصد افزایش می‌دهند
هل: هل گیاهی است که قند خون را کنترل می‌کند و وضعیت انسولین را بهبود می‌بخشد. همچنین سطح LDL را کاهش می‌دهد.

جینسنگ: در بسیاری از مطالعات صورت گرفته بر روی حیوانات، جینسنگ باعث لاغری شده است. زیرا جذب چربی از رژیم‌های پرچرب را کاهش می‌دهد.

زردچوبه: یکی از علل چاقی التهاب است. تحقیقات نشان می‌دهد که زردچوبه برای کاهش التهاب موثر می باشد.

گشنیز: گشنیز عملکردهای متابولیک را سرعت می‌بخشد و در تحقیقات انجام شده بر روی حیوانات باعث کاهش وزن می‌شود.
زیره
زیره: زیره وقتی با سایر گیاهان چربی سوز مصرف شود باعث افزایش اثرات چربی‌سوزی آن‌ها می‌گردد.

زنجبیل: زنجبیل تازه یا پودر زنجبیل اشتهای شما را کاهش می‌دهد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *